Konfigurer din widget

Tag den mest omfattende og opdaterede fodboldkalender på TV med til din hjemmeside eller blog


  • x
For ejere af fodbold- eller sportshjemmesider og blogs generelt er det at have en eller flere widgets blevet et grundlæggende værktøj for at tilbyde tjenester af stor interesse for brugerne. En af de mest efterspurgte informationer i øjeblikket er transmission af fodboldkampe på TV, ud over at få kendskab til resten af sport på TV.

Disse fodbold- og sports-widgets er en fantastisk mulighed for at tilbyde en eksklusiv og komplet service med en enestående kvalitet, som opdateres automatisk og har den store fordel, at den er gratis. Derudover er den meget nem at konfigurere og indsætte i hver hjemmeside eller personlig blog, og den kan tilpasses fuldt ud til designet af hver enkelt af dem, da widgetten kan tilpasses denne i bredde, højde og i den farve, du ønsker.

Fodboldidag.dk giver dig i dette afsnit mulighed for at indsætte forskellige typer af widgets: Den fuldstændige fodboldkalender på TV.

Denne widget tilbyder alle TV-transmitterede fodboldkampe i dag og i morgen, med detaljerede oplysninger om tidspunkter og TV-kanaler, uanset om de er gratis eller betalte, der genudsender hver enkelt fodboldkamp i hver af ligaerne.

TV-transmission af et fodboldhold. Denne widget tilbyder en fuldstændig programoversigt over TV-transmitterede fodboldkampe for ethvert fodboldhold, både for klubber i Danmark som for internationale hold og endda landshold. Programmet omfatter tidspunkter, den liga, som fodboldkampen spilles i og de TV-kanaler, der sender hver enkelt fordboldkamp.

Konfigurationen består af flere trin: Mål. For at definere den bredde og højde, der passer bedst til det rum, hvor du vil placere widgetten. Farve. Vælg den farve, der passer bedst til din hjemmeside eller blog, med den fordel, at du kan indsætte den nøjagtige kode. Hold. Denne mulighed er kun tilgængelig i fodboldwidgetten og bruges i tilfælde, hvor du ønsker at konfigurere widgetten til et bestemt hold.

Hvis du derimod vil have den fuldstændige liste over fodboldkampe, skal du blot sætte kryds i "Alle". Opret. Når de foregående felter er konfigureret, trykkes der på denne knap, hvilket vil generere to typer koder, javascript og iframe.

Du skal vælge den kode, der svarer til din hjemmeside eller blog, og kopiere og indsætte den på den side, du ønsker. For at undgå tvivl anbefaler vi dig at se videoen, der vises nedenfor, hvor det trin for trin forklares, hvordan du skal konfigurere widgetten: