WOSTI Fodbold TV Guide, den gratis app til at følge al fodbold på tv.

Wosti por Wosti -

Træt af ikke at vide, hvornår dit hold spiller, og hvor du kan se det? Er du en af dem, der bruger meget tid på at skifte kanaler uden at finde den kamp, du leder efter? Ønsker du at have en guide med al tv-fodbold på din mobiltelefon? Hvis dit svar på et af disse spørgsmål er ja, præsenterer vi løsningen: WOSTI FootballTV-applikationen.

 

Den er tilgængelig til download på din enhed både på Android (WOSTI Football TV på Google Play) og på iOS (WOSTI Football TV i App Store).

 

Ved første opstart vises en liste med alle lande, så du kan vælge dit. Når du har valgt det, vises alle begivenheder, der udsendes i dag. Du kan ændre datoen i den sorte bjælke, der vises øverst på enheden.

 

Når du klikker på en kamp, åbnes en ny fane, der viser mere detaljerede oplysninger: dato, tidspunkt, sport, konkurrence, fase eller runde og navnene på tv-kanalerne, hvor den udsendes. En af de store fordele ved applikationen er muligheden for at planlægge påmindelser i telefonens kalender. Når du klikker på klokken øverst til højre, oprettes en ny begivenhed i kalenderen, og du har mulighed for at indstille påmindelser, så du ikke går glip af et sekund.

 

Ud over hovedgrænsefladen indeholder applikationen flere funktioner, som du kan få adgang til via den rullemenu. For at åbne den skal du klikke på symbolet med tre vandrette linjer øverst til venstre på enheden:

 

Min Tidsplan giver dig mulighed for at tilpasse tidsplanen ved kun at filtrere begivenheder, der interesserer dig. Du kan inkludere hold, konkurrencer og tv-kanaler. For eksempel kan du oprette din egen tidsplan med de kanaler og platforme, du har adgang til, en sammensat kun af dine foretrukne klubber osv. Denne sektion kan fås direkte fra startskærmen ved at klikke på stjerneikonet øverst til højre på enheden.

 

Med Søgning har du mulighed for at vælge kampe fra alle hold og konkurrencer, der er opført i vores database. Det giver dig mulighed for at fremskynde processen med at kende transmissionsplanen for en bestemt klub eller turnering i de næste 14 dage fra søgningen.

 

Avanceret Filtrering tilbyder funktioner meget lignende Min Tidsplan. Den store forskel er, at filtrene ikke gemmes, når applikationen lukkes, så de kan bruges til at konsultere andre kampe eller begivenheder, der adskiller sig fra dem, der allerede er inkluderet i din tidsplan.

 

I Vælg dit land kan du vælge programmet i det område, du befinder dig i, mellem vores hjemmesider: Chile, Mexico, Spanien, Argentina, Peru, Colombia, Uruguay, Bolivia, Ecuador, Venezuela, Guatemala, Paraguay, El Salvador, Costa Rica, Honduras, Brasilien, Portugal, Storbritannien, Nicaragua, USA, Italien, Panama, Irland, Den Dominikanske Republik, Norge, Frankrig, Sverige, Finland, Canada, Indien, Danmark, Østrig, Japan og arabiske lande. Teksterne vises på sproget i det valgte land. Dette er særligt nyttigt, når du rejser til udlandet, og gerne vil vide, hvor du stadig kan se de bedste kampe.

 

At Bedømme denne applikation fører dig til den applikationsbutik, der er kompatibel med din mobil, så du kan give din vurdering og mening. Anmeldelser hjælper os med at vokse for at nå ud til flere fans, og selvfølgelig er vi opmærksomme på alle dine kommentarer for at fortsætte med at forbedre indholdet og servicen.

 

Endelig findes der i bunden af rullemenuen et direkte link til WOSTI FutbolTV's konti på Twitter og Facebook. Vi anbefaler, at du følger vores profiler på begge sociale medier for at være opdateret med de seneste nyheder inden for sportsverdenen på tv og for ikke at gå glip af noget.